Wyświetlanie wszystkich wyników: 2
FARRO PŁASKURKA
PRODUCENT: Frantoio Suatoni
Składniki: farro perłowe (pszenica płaskurka), zawiera gluten.
Może zawierać ilości śladowe soi i łubinu.
Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym.
Nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.
Zastosowanie: Farro jest bazą odżywczych, zdrowych, kolorowych sałatek z warzywami i oliwą z oliwek. Jada się je i na zimno i na ciepło.
Ze względu na dużą zawartość białka, farro zastępuje mięso w diecie wegańskiej i wegetariańskiej.
Gotowane ziarno to świetny składnik zdrowych zup z warzywami (ziemniakami, marchwią, cukinią, selerem, warzywami strączkowymi). Ziarno perłowe sprawia, że zupy są bardziej kremowe.
Waga: 500g
DIETA SMARTFOOD ELIANA LIOTTA
DIETA SMARTFOOD Eliana Liotta oraz Pier Giuseppe Pelicci i Lucilla Titta
Wydawnictwo MUZA
Tytuł oryginału: La Dieta Smartfood
Tłumaczenie: Ewa Ziembińska
Data wydania: 15.03.2017
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Format: 13.5 x 20.0 cm
ISBN: 978-83-287-0674-3
Ilość stron: 416