Wyświetlanie jednego wyniku

FETTUCCINE MAKARON JAJECZNY TRUFLE
FETTUCCINE MAKARON JAJECZNY Z TRUFLAMI
Producent: FILOTEA PASTA ARTIGIANALE
Składniki: mąka semolina z twardego ziarna pszenicy durum, mąka pszenna 00, jaja (30%), trufla (2%)
Zawiera jaja i gluten. Może zawierać śladowe ilości mięczaków i soi.
Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym.
Zalecany czas gotowania: 4 minuty
Waga: 250 g
Porcja dla 4 osób
Zastosowanie:
Czarna trufla o niepowtarzalnym aromacie, jest produktem bardzo cenionym i poszukiwanym. Dodając ją do delikatnych wstążek makaronu Fettuccine, Filotea połączyła w jednym produkcie delikatność i sprężystość makaronu jajecznego i drobne płatki naturalnej trufli. Przy niewielkiej ilości dodatków, na przykład dobrej oliwy i parmezanu lub świeżych grzybów, uzyskamy wykwintne i wyśmienite danie na obiad lub uroczystą kolację.