Wyświetlanie jednego wyniku
ZUPA WŁOSKA Z FARRO I SOCZEWICĄ „DELIZIA”
PRODUCENT: Azienda Agraria Serafini Mara, Monteleone di Spoleto
SKŁADNIKI: (w zmiennych proporcjach) farro/płaskurka, jęczmień, soczewica, fasola czarne oczko, groch zielony łupany
Zawiera gluten.
Nie wymaga namaczania przed gotowaniem. Czas gotowania 40 minut.
Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym, z dala od światła słonecznego
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu
Zastosowanie: Zupa włoska „Delizia” to tradycyjna kompozycja bogatych w mikroelementy i witaminy ziaren płaskurki, kaszy jęczmiennej i soczewicy.
Jest bazą do odżywczych, prostych zup z dodatkiem warzyw lub mięsa. Po ugotowaniu i dodaniu oliwy oraz warzyw, stanowi świetną sałatkę lub zdrową przystawkę. Doskonale sprawdza się w diecie wegańskiej lub wegetariańskiej, ponieważ zawiera dużą ilość dobrze przyswajalnego białka.
Waga: 500 g
Produkt podatny na naturalny spadek wagi