Wyświetlanie jednego wyniku

Brak
peperoncino całe
PEPERONCIONO CAŁE
Peperoncino całe

 

Producent: Contadino dell’Umbria

Składniki: peperoncino całe

Może zawierać ilości śladowe zbóż zawierających gluten, soi, selera, gorczycy, ziarna sezamu, orzechów arachidowych, produktów pochodnych od mleka, skorupiaków, siarczynów.

 

Zastosowanie: do przyprawiania warzyw i mięs, pikantny dodatek do sosów i marynat. Niezastąpiony dodatek dodający ostrości sosom pomidorowym,

mięsnym i warzywnym, stosowanych w kuchni włoskiej. Przydaje się praktycznie do potraw kuchni całego świata, w tym polskiej, np. do zupy fasolowej czy sosu pieczeniowego.

Duże opakowanie jest bardzo wydajne, wystarczą 2-3 papryczki by dodać solidnej pikantności

dużej porcji makaronu.

 

 

Waga: 100g

Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym.

25.00 
Dowiedz się więcej