Wyświetlanie jednego wyniku

zupa włoska z farro
ZUPA WŁOSKA Z FARRO I SOCZEWICĄ „DELIZIA”

 

PRODUCENT:  Azienda Agraria Serafini Mara, Monteleone di Spoleto

SKŁADNIKI: (w zmiennych proporcjach) farro/płaskurka, jęczmień, soczewica, fasola czarne oczko, groch zielony łupany

Zawiera gluten.

Nie wymaga namaczania przed gotowaniem.  Czas gotowania 40 minut.

Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym, z dala od światła słonecznego

Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu

Zastosowanie: Zupa włoska „Delizia” to tradycyjna kompozycja bogatych w mikroelementy i witaminy ziaren płaskurki, kaszy jęczmiennej i soczewicy.

Jest bazą do odżywczych, prostych zup z dodatkiem warzyw lub mięsa. Po ugotowaniu i dodaniu oliwy oraz warzyw, stanowi świetną sałatkę lub zdrową przystawkę. Doskonale sprawdza się w diecie wegańskiej lub wegetariańskiej, ponieważ zawiera dużą ilość dobrze przyswajalnego białka.

 Waga: 500 g

Produkt podatny na naturalny spadek wagi

25.00 
Dodaj do koszyka