Wyświetlanie wszystkich wyników: 3

ZUPA WŁOSKA Z FARRO I KASZĄ „ARCOBALENO”
Producent: Azienda Agricola Valle dei Oasi, Castiglione del Lago
Składniki: 30% farro lekko polerowane, 30% kasza jęczmienna perłowa, 20% kasza jaglana, 20% soczewica czerwona łuskana
Zawiera gluten
Nie wymaga namaczania przed gotowaniem. Czas gotowania 45 minut.
Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym, z dala od światła słonecznego
Zastosowanie:
Zupa „Arcobaleno” to kompozycja bogatych w mikroelementy i witaminy ziaren płaskurki, kasz i soczewicy. Jest bazą do odżywczych, prostych zup z dodatkiem warzyw lub mięsa. Po ugotowaniu i dodaniu oliwy oraz warzyw, stanowi świetną sałatkę lub zdrową przystawkę.
Doskonale sprawdza się w diecie wegańskiej lub wegetariańskiej, ponieważ zawiera dużą ilość dobrze przyswajalnego białka.

FARRO PŁASKURKA
PRODUCENT: Azienda Agraria Serafini Mara, Monteleone di Spoleto
Składniki: farro (pszenica płaskurka) lekko polerowane (pół-perłowe), zawiera gluten
Przechowywać w miejscu suchym dobrze wentylowanym
Zastosowanie: Farro jest bazą odżywczych, zdrowych sałatek z warzywami i oliwą z oliwek. Jada się je i na zimno i na ciepło. Ze względu na dużą zawartość białka, farro zastępuje mięso w diecie wegańskiej i wegetariańskiej.
Jest lekko polerowane (pół-perłowe), ponieważ skraca to czas gotowania ale pozostawia cechy odżywcze pełnego ziarna.
Gotowane ziarno to świetny dodatek do zawiesistych zup z warzywami (ziemniakami, marchwią, cukinią, selerem, fasolą). Ziarno pół-perłowe sprawia, że zupy są bardziej kremowe.
Waga: 500g

ZUPA WŁOSKA Z FARRO I SOCZEWICĄ „DELIZIA”
PRODUCENT: Azienda Agraria Serafini Mara, Monteleone di Spoleto
SKŁADNIKI: (w zmiennych proporcjach) farro/płaskurka, jęczmień, soczewica, fasola czarne oczko, groch zielony łupany
Zawiera gluten.
Nie wymaga namaczania przed gotowaniem. Czas gotowania 40 minut.
Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym, z dala od światła słonecznego
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu
Zastosowanie: Zupa włoska „Delizia” to tradycyjna kompozycja bogatych w mikroelementy i witaminy ziaren płaskurki, kaszy jęczmiennej i soczewicy.
Jest bazą do odżywczych, prostych zup z dodatkiem warzyw lub mięsa. Po ugotowaniu i dodaniu oliwy oraz warzyw, stanowi świetną sałatkę lub zdrową przystawkę. Doskonale sprawdza się w diecie wegańskiej lub wegetariańskiej, ponieważ zawiera dużą ilość dobrze przyswajalnego białka.
Waga: 500 g
Produkt podatny na naturalny spadek wagi